Az AHAP-ról

Tisztelt Partnereink!

 

Az immár 10 éve mezőgazdasági termékek forgalmazásával foglalkozó Agrárház-Profit Kft. egy kisebb átalakulásnak köszönhetően műtrágya kereskedelemre helyezte fókuszát. PhosAgro minőségi bizonyítvánnyal rendelkező agrár-és vegyipari kiállításokon ismert és elismert termékeit kínáljuk első sorban.
Termékpalettánkon megtalálhatóak a magyar piacon legismertebb külföldi gyárak legkeresettebb termékei, de természetesen ezektől eltérő igényeket kielégítő összetételeket is igyekszünk teljesíteni. A PhosAgro a világ egyik legnagyobb műtrágya gyártójaként megfelelő innovativitással rendelkezik ahhoz, hogy termékeink a magyar lehetőségeket és igényeket figyelembe véve a hazai piacon is népszerűek legyenek.

Családunk mezőgazdasági munkáiban gyerekkorom óta tevékenyen részt veszek. Az okleveles agrármérnök- közgazdász végzettség megszerzése után, közel húsz évig hazai piacvezető mezőgazdasági nagyvállalatoknál (Béghin-Say, Kite Zrt, Bige Holding Csoport) töltöttem be vezető tisztséget.
A kereskedelemben eltöltött évek alatt teljes mértékben bizonyosságot nyert, hogy ha jó minőségű és kedvező árfekvésű termékekkel, műtrágyával, szeretnénk kereskedni, akkor közvetlenül a gyártótól szabad a legújabb, legkeresettebb termékeket megvenni, behozni és értékesíteni. Munkám során lehetőségem volt több gyártóval személyesen megismerkedni és a termékeik forgalmazásán kívül az általuk elmondott szakmai javaslatokat a gyakorlatban is megtapasztalni.

 

Cégünk

 

Több kiváló műtrágyagyárral is szerződésben állunk, ami azért fontos, mert tudjuk, hogy ezen gyárak széles termékpalettája mögött kiváló minőség áll, vagyis megfelelnek az európai és globális minőségirányítási rendszerek előírásainak.
A gyártó által alkalmazott technológiának köszönhetően termékeink nem porosodnak és csomósodnak. Megfelelő körülmények között a műtrágyák minőségromlás nélkül biztonságosan tárolhatók. A gyártó által vállalt garancia olyan biztosítékot nyújt, ami által a gazdálkodónak akkor sem kell aggódnia, ha nem egyszerre használja fel a megvásárolt mennyiséget.

Társaságunk kialakult logisztikai háttérrel, megfelelő raktározással és kiépült kereskedelmi hálóval áll Partnerei rendelkezésére.
Az Agrárház-Profit Kft. rendelési minimuma 24 tonna, ez kamionnyi mennyisségnek felel meg. Természetesen a kisebb gazdálkodók igényeinek is eleget tudunk tenni, úgy hogy a készleten lévő termékekből összeállított, bontott kamionnal is kiszállítjuk a rendelést.
Számunkra fontos, hogy az ADR köteles termékek közúti, vasúti szállításában, illetve raktározásában is jelentős szerepet vállaljunk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.


Bízva a sikeres együttműködés reményében.

Márton Tamás
Ügyvezető igazgató