Vásárlás, szállítás

Vásárlás, szállítás

 

Az összetett NPK- műtrágyákat változó NPK-aránnyal állítják elő, azonban a talajvizsgálaton alapuló precíziós gazdálkodáshoz ez nem mindig elegendő. Ilyen esetekben a monoműtrágyák igény szerinti összetételben történő alkalmazása lehet a célravezető megoldás. A régi, klasszikus őszi-tavaszi műtrágya megosztás alapján úgy, hogy kis nitrogéntartalmú és megfelelő mennyiségű PK-tartalmú műtrágyákat adunk ősszel, tavasszal pedig nitrogén műtrágyával fejtrágyázunk.


Az Agrárház-Profit Kft. rendelési minimuma 24 tonna, ez kamionnyi mennyisségnek felel meg. Természetesen a kisebb gazdálkodók igényeinek is eleget tudunk tenni, úgy hogy a készleten lévő termékekből összeállított, bontott kamionnal is kiszállítjuk a rendelést.
Társaságunk kialakult logisztikai háttérrel, megfelelő raktározással és kiépült kereskedelmi hálóval áll Partnerei rendelkezésére.
Számunkra fontos, hogy az ADR köteles termékek közúti, vasúti szállításában, illetve raktározásában is jelentős szerepet vállaljunk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.